Ervaringen van deelnemerS

Hieronder kan je een aantal ervaringen van deelnemers lezen. 
Misschien herken jij iets van jezelf in hun verhalen, en voel je je aangesproken om zelf eens te ervaren wat Tantra voor jou kan betekenen ...

Achtereenvolgens enkele ervaringen uit :

Ervaringen uit een zomerweek Tantra

een greep uit enkele ervaringen

 

Ik leerde het leven lief te hebben en met een ‘schone’ blik te kijken naar nieuwe ervaringen. Ik kan kiezen welke rol ik op een gegeven moment wil spelen om een liefdevol mens te zijn.
J, man van 65 jr (zomerweek Tantra '11)

"Tantra heeft me zeer doordringend laten voelen waar de kracht en onmacht zit in mijn vrouw - zijn en hoe ik mijn vrouwelijkheid nog verder kan laten ontwikkelen en openbloeien."
L, vrouw van 38 jr (zomerweek Tantra '10)

Een kwalitatief hoogstaand programma met een heel fijne invulling van wat Tantra is en kan zijn. Gebracht in een mooi kader en vanuit een veilige setting en integere begeleiding. Tantra als levenshouding is veel ruimer dan enkel het seksuele aspect in het leven.
H, man van 53jr (zomerweek Tantra '10)

"Alle ervaringen op je laten afkomen, stilstaan bij wat het jou raakt.
Geconfronteerd worden met mensen die een spiegel zijn voor hoe jij in dit moment in wezen bent. Het beseffen dat al wat gebeurt op het juiste moment komt, ook al doet het pijn. De zachte aanraking, de rust, stilstaan wat de natuur als antwoord op je vragen aanreikt."
M, vrouw van 50 jr (zomerweek Tantra '08)

"Een heel zachte en toch intense week.
Waarbij je dankzij de begeleiding, de omgeving, de natuur, de mededeelnemers de kans krijgt dichter bij jezelf te komen.
En daarbij verborgen stukken van jezelf te (her)ontdekken."
L, man van 32jr (zomerweek Tantra '08)

Een hele mooie, intense confronterende, zachte, liefdevolle, heftige week. De uitnodiging om te onderzoeken, om mild te zijn naar jezelf en de ander. Dat het goed is wat er is. Zo mooi. ZO puur. Tantra zomerweek is LEVEN met hoofdletters!
I, vrouw 46 jr (zomerweek Tantra '12)

Het programma leek precies op mij afgestemd … elke volgende stap was de juiste voor mij. Ik ben erg onder de indruk van het respect dat er was, van de sereniteit die ik voelde in de wijze waarop met ons werd gewerkt. Ik heb m'n verlangen geleefd, de euforie en de pijn ervaren. Daarna heb ik de draagkracht gevonden om alle, en àlle, emoties te laten zijn.
E, vrouw 49 jr ((zomerweek Tantra '12)

Intens … een ongelooflijke energie-ervaringen en levensvreugde. Vertrouwen gevonden bij de mannen, kwetsbaarheid gevoeld van mannen, verbondenheid ervaren met vrouwen. Ik kan nu genieten van een evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke pool in mezelf.
A, man 48 jr (zomerweek Tantra '12)

 

Ervaringen uit een zomerweek voor geliefden

Tot voor kort dachten mijn man en ik een onoverwinnelijk seksueel probleem te hebben. Via Tantra leer ik erop te vertrouwen dat - hoe onwaarschijnlijk het soms ook moge lijken - het leven me telkens weer leidt naar wegen die verbinding scheppen. Vanuit vertrouwen en verbinding, voel ik seksualiteit ontwaken in voor mij volledig nieuwe vormen. Vormen die steeds veranderend, ontstaan vanuit een authentiek en oprecht samen zijn met mijn geliefde. Zo ingewikkeld leek het, zo simpel is het... Een ware openbaring!
H., vrouw van 36 j. (zomerweek voor geliefden '14)

Mijn vriendin en ik zijn 14 jaar samen. We hebben een innige relatie zowel geestelijk als lichamelijk.
Nu we zo rond de 50 zijn, waren we toch benieuwd naar veranderingen in onze seksualiteit.
We hadden ons ook voorgenomen geen routine in ons eenzijn toe te laten, dus gingen we op zoek naar nieuwe verse kruiden en specerijen om ons liefdesspel fris te houden.
Na een proefles sprak tantra ons echt aan. Het is vrij van opgelegde regels, alles mag, niets moet.
De sereniteit waarmee Rob en Linda de tools aanreiken, schenkt vertrouwen en rust, en ze doen dat goed opgebouwd, stap voor stap, zodat je altijd mee bent.
Op geen enkel moment hebben wij ons in de groep op ons ongemak gevoeld. Je kan je helemaal op jezelf en op je partner concentreren, maar de interactie met de groep geeft een extra dimensie.
Ook de mensen van het centrum waar we verbleven, waren gastvrij en stelden ons op ons gemak. Ze hebben met liefde en op een pure manier voor ons gezorgd.
Naargelang de week vorderde, kregen we meer en meer connectie met onszelf en daardoor ook met onze partner. We waren verbijsterd dat dit mogelijk was, we voelden ons reeds zo dicht bij elkaar.
De verbondenheid groeide zowel op spiritueel als op lichamelijk vlak. Wat wij hier geleerd hebben zal ons leven zeer positief veranderen.
Nu 2 maanden na de tantra week voor geliefden, passen we de liefdessleutels die we hebben meegekregen nog steeds toe, en dat zullen we altijd blijven doen.
We waren op zoek naar wat extra kruiden, maar we hebben een positieve levensvisie en een hele nieuwe kruidenkast meegekregen, om van de specerijen nog maar te zwijgen.
Vol vertrouwen zijn we dat zowel onze relatie als onze seksualiteit, hoe die ook moge veranderen met het ouder worden, ons zal blijven vervullen en verbinden.
We hebben een diepe waardering voor wat Linda en Rob hier doen, dit zou verplichte leerstof moeten zijn voor iedereen, het zou de wereld veel mooier maken, doe dit als je de mogelijkheid hebt!
Dankbaar zijn we dat Rob en Linda ons op weg hebben geholpen naar een nog gelukkigere toekomst als koppel.
K. & C. (zomerweek voor geliefden '14)

Ik vond jullie begeleiding TOP!
Zo integer en sereen, doorspekt met de nodige humor en dit met zo'n kwetsbaar thema! Gewoonweg fantastisch!
I., vrouw van 37 j. (zomerweek voor geliefden '14)

De zomerweek met Yatri was mijn eerste ervaring met Tantra. Ik heb vooral mogen ervaren dat Tantra niet zozeer draait om sexuele handelingen, maar wel om een veel subtielere manier van samen-zijn en intimiteit: de liefde bedrijven vanuit een openheid en ongedwongenheid naar mijn geliefde (en vice versa).
K., man van 39 j. (zomerweek voor geliefden '14)

De ervaring die ik in de tantraweek voor geliefden heb meegekregen is van zeer hoge waarde. Hier ben ik terug sterker met mezelf in contact gekomen. Dit reflecteert zich ook in onze relatie. Jullie brengen echt topniveau. We zien jullie terug in de jaartraining.
W., man van 42 j. (zomerweek voor geliefden '14)

Wij hebben een prachtige week beleefd die jullie op een hele mooie manier hebben begeleid.
We werden elke dag uitgenodigd om te landen in onszelf, in ons lichaam en in ons Zijn. Vanuit die diepte contact maken met onze omgeving en onze geliefde was zo 'n mooie en rijke ervaring en telkens was het ook weer nieuw. Hele waardevolle sleutels kregen we voorgeleefd , uitgelegd en konden we ook uittesten. We maakten kennis met het pad van tantra, en ervaren het als een levend levenspad.
Dank je wel voor jullie inzet!
H., vrouw van 52 j. (zomerweek voor geliefden '14)

Dank jullie voor jullie zo goede begeleiding bij de zomerweek.
Mijn geliefde en ik zijn dankzij de week heel dicht naar elkaar toegegroeid. We voelen ons door deze week als 'getrouwd' met elkaar en we voelen ons echt 'man en vrouw' van elkaar al vormen we nog maar 6 maanden een koppel. De week hebben wij heel intens ervaren en zo bevrijdend wat de ideeën rond seksualiteit betreft.
L., vrouw van 45 j. (zomerweek voor geliefden '13)

Thuiskomen bij mezelf en mijn geliefde. Dit door het oefenen in liefdevol richten van aandacht in wat zich aandient in mezelf, het echt luisteren naar mijn geliefde. Aandacht hebben voor wat zich in mezelf en haar aandient als verlangen. Delen en ontmoeten van mijn angsten en zien dat alles met elkaar is verbonden.
P., man van 60 j. (zomerweek voor geliefden '13)

Heerlijk om tijdens deze week te ervaren dat onze relatie weer mooier, dieper, vervullender, speelser en intenser is geworden. Ik voel me intens gelukkig dat ik dit met mijn man mag beleven.
F., vrouw van 44 j. (zomerweek voor geliefden '13)

Een warme, veilige setting voor een week tantra, waarbij mooie nieuwe tools aangereikt worden om weer jaren vooruit te kunnen met onze liefdesrelatie. Ik zou het ieder liefdeskoppel gunnen dit te ervaren !
M., vrouw van 53 j. (zomerweek voor geliefden '13)

Mezelf leren graag zien en respecteren is het mooiste geschenk voor onze relatie.
P., man van 47 j. (zomerweek voor geliefden '13)

Na 38 jaar conventionele gewoontesex te hebben gehad, heb ik eindelijk liefkozing herontdekt in een organisatie die niets aan het toeval overlaat en de koppels in een serene, tactvolle begeleiding zooooo dicht bij elkaar brengt.
Jonge mensen : wacht niet zo lang !
P., man van 57 j. ( zomerweek voor geliefden '12)

Ik heb jou gevonden, m’n liefste
Het diepste van m’n ziel heb je geraakt
mijn groot verlangen en m’n weten
heb je beroerd en gestreeld
Nu is er enkel de stilte
en de verbondenheid.
K., vrouw van 54 j. (zomerweek voor geliefden '12)

Deze week heeft me op een zorgzame, liefdevolle manier dichter bij mezelf gebracht. Een diepere, intense verbinding met mijn partner te mogen ervaren, heeft mijn hart geopend. Ik ervaar deze week als een waardevol, levengevend geschenk !!
M., vrouw van 46 j. (zomerweek voor geliefden '12)

Deze manier van omgaan met seksualiteit was echt een openbaring voor mij, en tegelijkertijd een bevestiging van wat ik altijd al aangevoeld had. Ik voel dat dit mijn leven veranderd heeft en dat er geen weg meer terug is. Dit zou echt aangeboden moeten worden aan iedereen die een (seksuele) relatie begint! Ik denk dat er zo heel veel relationeel en seksueel leed zou kunnen voorkomen worden! J., man van 48 j. (zomerweek voor geliefden '12)

Heerlijke dagen waarin ik oa leerde dat om echt in contact te zijn met mijn geliefde, ik ook eerst echt in contact dien te zijn met mezelf. H., man van 59 jr (zomerweek voor geliefden '11)

Voor mij was het een openbaring dat het niet 1001 concrete tips en truukjes zijn die worden aangeleerd om een betere seksualiteit te bevorderen, maar dat het juist lichaamsbewustzijn, ademen, bewustzijnsverruiming en een veel ruimer concept over vrijen is dat maakt dat we veel meer op dezelfde golflengte zijn in het vrijen.
(J., vrouw van 40 jr (zomerweek voor geliefden '11)

"Als koppel gingen we terug naar wat ons in wezen bij elkaar gebracht heeft, we werden er bewust van, verstilden erin, schuilden erin. Ik heb mijn liefde voor mijn man in de puurste vorm leren voelen en beleven."
M, vrouw van 52 jr (zomer 5-daagse Tantra '10)

"Echt schitterend en ontroerend mooi. Een ontdekking van hoeveel onwaarschijnlijk moois het leven te bieden heeft ! Ik vond voor het eerst een intense liefde voor het leven !
Dankjulliewel !"
L, vrouw van 26 jr (zomer 5-daagse Tantra '10)

 

Ervaringen uit een tantra-traject

Dit traject is een investering in jezelf. Ik heb zoveel geleerd.. zoveel gekregen.. en ik heb zo weinig woorden.. want die zouden enkel afbreuk doen aan de ervaringen, aan het gevoel.. Ik ben absoluut een rijker mens geworden."
N, vrouw van 33 jaar (tantra-traject '14)

De cursus heeft me inzicht gegeven in mijn gevoelens en hoe deze mijn leven en geluk beïnvloeden. Deze kennis stelt me in staat om mezelf te veranderen en daardoor sta ik sterker en gelukkiger in het leven.
E., man van 57 jaar (tantra-traject '14)

Op een hele zachte manier kom ik stapje per stapje (een beetje) dichter bij mezelf (tot mijn essentie)
F., man van 46 jaar (tantra-traject '14)

Een weerstand is een uitnodiging om te kijken wat je nood is. Het was/is voor mij een grote verrijking om tools te ontvangen die me helpen bij dit onderzoek. Weerstand onderzoeken geeft je vaak de sleutel om te komen tot wat je werkelijk wil.
E., vrouw van 34 jaar (tantra-traject '14)

Ik kan dansen. En ik weet dit nu met heel mijn Zijn. zo gaf het traject mij zelfvertrouwen en de kracht om mezelf te zijn.
P., man van 41 jaar (tantra-traject '14)

Het tantra-traject bij Inge en Erik van Yatri was voor mij een hele intense, helende en leerrijke ervaring. De begeleiding geeft zoveel veiligheid, zij hebben allebei zoveel deskundigheid in huis dat je echt wordt uitgenodigd om in de diepte te gaan, maar altijd met heel veel respect voor elke deelnemer en ieders tempo.
G., vrouw van 62 jaar (tantra-traject '14)

Niet het doel, maar de weg is belangrijk. Je kunt alleen jezelf veranderen, maar je hebt a little help from my friends nodig
G., man van 61 jaar (tantra-traject '14)

Het traject heeft mij terug gebracht tot het smelten van het ijslaagje rondom mijn hart, mijn gevoelens, mijn oordeel en angst in het contact met mannen. Het heeft mij enorm ontroerd en geraakt …
N, vrouw van 36 jaar (tantra-traject ‘13)

Van al de tantra-trajecten die ik heb gevolgd, is dit traject het meest helend geweest. En daar kwam ik voor!
L, man van 54 jaar (tantra-traject ‘13)

In het traject voelde ik me gedragen door de sfeer en aanvaarding van zowel het team als de hele groep in het samen delen in kwetsbaarheid, meer en meer bij mijn ware zelf komen, en dit meer en meer ook in de buitenwereld kunnen neerzetten.
N, vrouw van 52 jaar (tantra-traject ‘13)

De zorg die eraan besteed wordt heeft grote indruk op mij gemaakt …
P., man van 60 jaar (tantra-traject ‘13)

Op een correct en respectvolle manier worden soms zeer delicate en gevoelige aspecten van het vrouw/man-zijn naar boven gehaald, geheeld en getransformeerd. Steeds met voldoende ruimte en liefdevolle, aandachtige ondersteuning van de begeleiding.
L., vrouw van 59 jaar (tantra-traject ‘13)

Er schuilt schoonheid, magie en heling in het ‘durven diep verbinden’ met mezelf en met de ander.
De sterkte van het traject steunt zich op de kwaliteit, zorgvuldigheid en toewijding van de begeleiders
G. vrouw van 38 jr (tantra-traject ‘11)

Ik ben nu in staat om evenwichtiger relaties met anderen aan te gaan. Ik voel me rustiger, zekerder en praat makkelijker over datgene wat moeilijk ligt bij mezelf of de anderen.
K. man van 44 jr (tantra-traject ‘11)

Ik ervaar het tantra-traject als zeer sterk.  Gedurende het weekend voel ik mezelf openen en smelten.  Ik kom ook heel erg in mijn speelsheid.  Ik geniet ervan en mijn omgeving ook.  Op die momenten dat ik mezelf erg tantrisch voel, is alles goed. Zalig!  Er zijn ook erg pijnlijke momenten.  Als ik ze helemaal toelaat, voel ik achteraf de energie vrijkomen.
M, vrouw van 37 jr (tantra-traject ‘09)

Heel mooie ervaring.  Enorm blij dat ik deze keuze gemaakt heb.  De weekends gaven me kracht en energie, opende mijn hart.
S, man van 54jr (tantra-traject ‘07)

Een verdere groei op het pad dat finaal mijn leven veranderde!
E, man van 38jr (tantra-traject ‘07)

Aaaa!!!, je hoeft niet steeds zo hard te werken om wat in-te-zien : DOEN én ZIJN!
Jullie leerden me mediteren.  En geven de kernwoorden van een prachtige samenhang en levensvisie : aanwezig, nieuwsgierig, contactvol, waarheid, kracht, verlangen, mededogen, hier & nu.
V, vrouw van 29 jr (tantra-traject ‘07)

"Mijn ervaring met het traject :
Moeizaam, lastig, ontluisterend, verkwikkend, confronterend, maar bovenal verrijkend en leerzaam.
Ik heb mijn ego leren kennen in alle mogelijke vormen waarin het zich maskeert. Ik heb mijn draagkracht gevonden wanneer ik het gevoel had helemaal te verdwijnen. Ik heb mijn gaten ontdekt en de mechanismen waarmee het zich probeert te voeden. Ik heb naar binnen gekeken en gezien hoeveel schoonheid daar zat. Ik heb mijn zintuigen op scherp gezet, geluisterd  met mijn handen, gevoeld met mijn lippen, elke porie en elke huidplooi een nieuw kanaal om in de wereld te staan.
Ik ben nieuwsgierig geweest en op ontdekking gegaan.
Heb grenzen verlegd.
Schroom overwonnen.
En aan de andere kant:een rijk van zinnen. Zintuigen. Zinnebeelden. "
L, man van 48 jr (tantra-traject '06)

 

Ervaringen uit een Tantra jaartraining voor geliefden

Tantra is een levenswijze, met oa. oog voor verbinding, waarheid en een zuiver (leren) kijken naar jezelf. Zo evolueer je en leer je uit iedere situatie of ervaring. Je groeit in jezelf, aan elkaar en in je relatie.
Linda en Rob begeleiden deze weekenden pur sang! Hun begeestering, integriteit, humor en aandacht raakt, inspireert en harmoniseert. Wat ons betreft een warme aanrader als je tot meer verbinding wilt komen in je relatie, je steeds op dezelfde knelpunten vastloopt, je wel wil maar niet weet hoe, je een meer vervullende liefde wilt ervaren en nog zoveel meer andere dingen…
(jaartraining voor geliefden 2014-2015)

Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor jullie openheid, jullie vertrouwen en jullie geduld.
Jullie belichamen echt wat jullie vertellen en maken van Tantra iets levends en menselijks. Dat motiveert ons zelf om ook stappen te zetten.
Ik heb geleerd dat er andere brillen zijn om naar de realiteit te kijken en andere manieren om ermee om te gaan. Ik heb stukken van mezelf ontdekt waar ik onbewust naar op zoek was. Voorheen zocht ik het buiten mezelf, nu in mezelf.
Voorheen had ik me altijd gericht op de ander, met de verwachting dat hij me gelukkig zou maken en dat wanneer dat niet het geval was, ik meer mijn best moest doen.
Nu blijf ik meer bij mezelf, vertrouw meer op mezelf en kan mijn partner daardoor meer ruimte geven.
Ik respekteer nu meer wie hij is. Door beter inzicht te krijgen in mijn eigen mechanismen, kan ik ook meer begrip opbrengen voor die van hem.
Onze verbondenheid is dieper en oprechter geworden.
A., vrouw van 35 jr (jaartraining voor geliefden 2013-2014)

Ik ben in deze training door een aantal vast zittende stukken in mezelf gegaan. Dit maakte me weer open voor mezelf, meer bewust, dichter bij mijn levens-liefdesgevoel. Het heeft me vrijer en liefdevoller gemaakt in mijn relatie.
S., man van 59 jr (jaartraining voor geliefden 2013-2014)

Een mooi opgebouwde training, met veel generositeit van de begeleiders. Het bracht me meer vrijheid en creativiteit in ons samenzijn. We zijn liefdevoller, vriendelijker en geduldiger met elkaar geworden. Er zit nu vreugde in de grondtoon van onze relatie.
D., man van 63 jr (jaartraining voor geliefden 2013-2014)

Bewustwording op een speelse en intense manier, gedragen door een hechte groep. Een hele reis in mezelf en in elkaar.
J., man van 44 jr (jaartraining voor geliefden 2013-2014)

"Tantra zou je bij wijze van spreken met de moedermelk moeten meekrijgen! Gelukkig ben je nooit te oud om deze mooie krachtige tools te kunnen beoefenen met je geliefde. Het is een poort naar de hemel met een zalvende blik naar al onze aardse klunzige pogingen om in liefde, “onvoorwaardelijk” LIEFDE, te leven."
R, vrouw van 61 jr (jaartraining voor geliefden 2012-2013)

"De deelrondes en ook wat de begeleiders delen maken het oordeel over mezelf zachter en op de duur hoop ik nietig.
De verbondenheid tussen ons allemaal wordt helder. Hoe we allemaal met hetzelfde worstelen.
Er ontstaat meer begrip voor een ander en voor mezelf. En dat verzacht me."
T., vrouw van 60 jr (jaartraining voor geliefden 2012-2013)

"Dankjewel voor dit inspirerende, leerrijke pad waar ik mezelf beter heb leren kennen en mijn relatie heb kunnen verdiepen. Ik voel me zoveel rijker en ook sterker om hindernissen te nemen."
B., man van 43 jr (jaartraining voor geliefden 2012-2013)

"Tantra is een liefdevolle uitnodiging om met zachte ogen naar jezelf te kijken om van daaruit in liefde en waarachtigheid in verbinding te gaan met je partner. Het is een helende beweging om terug contact te kunnen maken met de levensstroom en levensvreugde."
M., vrouw van 47 jr (jaartraining voor geliefden 2012-2013)

"Tantra is véél meer dan seksualiteitsbeleving. Jammer dat ik er zo laat ben ingestapt. Jonge mensen, aarzel niet. Je leert er jezelf en je partner zoveel beter kennen."
PH., man van 58 jr (jaartraining voor geliefden 2012-2013)

"Een must als je jezelf en je relatie meer diepgang wil geven."
G., man van 59 jr (jaartraining voor geliefden 2012-2013)

"Laag na laag kom ik dieper en korter bij mijn ware ik."
L., man van 53 jr (jaartraining voor geliefden 2012-2013)

"Tijdens deze jaartraining ervaarde ik dat niets vast staat en blijvend is, ook niet de pijn die (nog) in me leeft. Als ik me openstel voor en vertrek van wat er hier en nu gewaar word, en dit in contact breng met mijn geliefde, dan kan er zich een boeiend avontuur voor ons ontvouwen, moeilijk of gemakkelijk … het speelt geen rol. We vertrekken vanuit het liefdevolle draagvlak van hier en nu."
H., vrouw van 49 jaar (Tantra- jaartraining voor geliefden 2011-2012)

"Na een lange relatie met veel twijfel en zielepijn heeft deze jaarreis ons getoond dat we terecht voor elkaar kozen. Vanuit liefde en vertrouwen bouwen we nu verder aan de vorm én de inhoud die waarlijk bij ons past. Liefde en Waarheid, ik verwelkom jullie."
P., man van 52 jaar (Tantra- jaartraining voor geliefden 2011-2012)

"Tantra is voor mij de weg die leidt tot de essentie van het leven, die veel lijden ongedaan maakt."
M., vrouw van 54 jaar (Tantra jaartraining voor geliefden 2011-2012)

"Een bedding en een toolbox van onbeschrijflijke waarde werd ons aangereikt. Onze relatie is op zeer fundamentele wijze getransformeerd, geevolueerd en verrijkt. Ik ben Linda en Rob oneindig dankbaar. Iedere persoon, ieder koppel en iedere situatie werd ernstig genomen en heel attentvol begeleid en gevolgd. Dank jullie !"
J, vrouw van 40 jr (Tantra groeitraject '10)

"Dankjullie wel om een intieme veilige setting te creeren waarin ik liefdevoller heb leren communiceren, mijn verlangens heb leren uiten en mijn eigen projecties op mijn geliefde heb teruggenomen."
P, man van 41 jr (Tantra groeitraject '10)

"Een traject waarin je ruimte en tijd krijgt en maakt om je partner in al zijn of haar aspecten te ontmoeten. Een tijd voor koppels om te uiten wat anders niet geuit wordt, om helder te krijgen wat anders in het vage blijft hangen, om elkaar zo te ontmoeten in elkaars essentie en deze te eren. Te aanvaarden wat is en een plaats te geven. Te Zijn met elkaar in het Hier en Nu. Voor ieder koppel een andere ervaring en diepgang op eigen tempo, wens en bereidheid. Met een begeleiding van een koppel, kwetsbaar en doorleefd, met veel toewijding voor de Liefde, het Leven. "
R, man van 45 jr (Tantra groeitraject '10)

Ervaringen uit een Tantra weekend

De Wind bracht niet
Het langverwachte Antwoord.
Maar : Hij fluisterde me zoveel toe.
Een lied van eenvoud, en stilte,
en alléén-zijn, en betrokkenheid.
Steeds inniger - steeds intenser.
Heimwee - ja, heimwee, in volle zomer -
en vertrouwen :
Hij brengt me waar ik moet zijn.
Mijn dankbaarheid is groot.
B. V., vrouw van 61 jr
(Tantra & Sjamanisme '14)

Ervaringen uit een vrouwenweekend

ik vond het een super W.E, heel blij met de ervaring en het begin van weer een transformatie Dank jullie wel"
G, vrouw van 62 jr (vrouwenweekend '07)

Ervaringen uit een mannenweekend

Voor mij was de mannenworkshop een confronterende, maar tegelijkertijd een verbindende en helende ervaring.
Ik werd geraakt in het delen van elkaars’ pijn, onze wonden vanuit het verleden. Mijn manbeeld van de macho heeft als gevolg van dit weekend een belangrijke transformatie ondergaan. Man zijn betekent nu voor mij in de kracht van kwetsbaarheid kunnen staan, je pijn toelaten zonder je zwak te voelen. Het ontdekken van deze innerlijke kracht
voelt aan als een synthese tussen mannelijk en vrouwelijk, of noem het kracht met een hart.
Graag nogmaals mijn dankbaarheid naar alle mannen die ik in openheid en echtheid heb mogen ontmoeten.
Tenslotte ook mijn waardering voor de liefdevolle en respectvolle begeleiding van Rob en Paul.
W., 59 jaar (mannenweekend '11)

Een ontmoeting met andere mannen in kwetsbaarheid en kracht, de ondersteuning om je eigen weg te gaan, ook mildheid naar andere mannen toe en hun levensgeschiedenis, dat heeft dit weekend me gebracht, naast het gegeven dat er in onze samenleving veel te weinig plaats is voor broederschap onder mannen. Dank aan de integere, zuivere en krachtige begeleiding.
R. 45 jaar. (mannenweekend '11)

Yatri laat toe de kracht in mezelf te ontdekken en te voelen in vrijheid van meningsuiting en ik mag er volledig "Zijn" !
K., 49 jaar (mannenweekend '11)

Deze mannenworkshop is voor mij van cruciaal belang geweest in mijn ontwikkeling als man, voor mijn groei als persoon. Ik heb er het gekwetste kind (de gekwetste jongen uit mijn kinderjaren) herontdekt en via die confrontatie ben ik terug uit gekomen bij datgene wat toen al in mij aanwezig was als mijn diepste Kracht, als mijn roeping ook. Samen met de andere mannen heb ik ontdekt hoe ieder van ons die diepe innerlijke kracht kan aanwenden om zijn hart meer te laten spreken. Dat werkte heel sterk door in de groep en was bij momenten heel ontroerend, vond ik. Ik ben er al mijn mede-mannen en de begeleiders Rob en Frank nog steeds heel dankbaar voor! 3 x Hoi!."
L., Vorselaar (mannenweekend '07)