Hoe
Opende de roos
Ooit haar hart

Om al haar
Schoonheid
Aan deze wereld te geven ?

Ze voelde de aanmoediging van licht
Haar wezen raken.

Anders,
Blijven we allemaal
Te bang.
(Hafiz)

Is Tantra iets voor jou ?

Tantra is een pad van persoonlijke en spirituele groei dat uitnodigt om het leven te vieren én ook een bereidheid vraagt om naar jezelf te kijken, je pijn te doorvoelen en je beperkingen te begrijpen, zodat er (meer) ruimte kan komen voor transformatie en groei.

Omdat een pad van persoonlijke en spirituele groei niet alleen maar genieten is, vraagt dit oprechte interesse om bewust te worden van jezelf, hoe je je verhoudt tot je omgeving, hoe je relateert ...
Je neemt je persoonlijke en spirituele groei ter harte, en je bent nieuwsgierig om je houding naar je seksualiteit als basisenergie te onderzoeken. Zoniet zullen wij je niet veel kunnen bieden. Je zal waarschijnlijk ontgoocheld zijn over onze benadering van Tantra als je wil genieten zonder bewustwording, of als je erop uit bent om alles wat je hebt gemist aan seksuele ervaring op een roekeloze manier in te halen.
We werken vanuit veel respect voor ieders eigenheid en integriteit.
Tijdens de oefeningen is er geen seksuele vereniging. Naaktheid (oa. bij relaxatie oefeningen) is nooit verplicht.
Het is wenselijk dat je enige ervaring hebt met bewustzijns-en/of lichaamswerk.

Als je nieuwsgierig bent en wil ontdekken of Tantra jou iets kan betekenen, kan je gerust contact opnemen.
Je bent ook steeds welkom op een kennismakingsavond.

De meeste workshops staan open voor koppels en niet-koppels (tenzij anders vermeld). Je hoeft je dus niet met een partner in te schrijven. Uiteraard kan het jullie als koppel veel bieden om samen een workshop te volgen.Hoewel de nadruk ligt op bewustwording en heling, zijn de workshops geen alternatief voor klassieke psychotherapie.