Tantra kennismaking: omhels tantra in onze tantra workshops en ga op een reis van spirituele groei. Tantra kennismaking: een tocht van ego naar essentie - Yatri.be

KennismakingsAVOND

Tijdens een kennismakingsavond stellen wij het tantrisch pad voor zoals wij het leven en begeleiden. Er worden enkele oefeningen en meditatievormen aangeboden. Zo kan je een paar tantrische levenssleutels zelf verkennen. Nadien kan je, als je wil, delen wat je beleefd hebt. Het samen sprokkelen van ervaringen creëert een bedding waarin je vertrouwen kan groeien.

Je kan deze avonden steeds vrijblijvend volgen. Soms vormen deze avonden een introductie tot een bepaalde workshop, bvb. een zomerweek of een traject. Je kan dus ook jouw vragen stellen en meer te weten komen over die workshop, over Tantra en onze wijze van werken. De begeleiders van die workshop zijn dan aanwezig, zodat je ook kan voelen of het goed voelt met hen.

 

Een kennismakingsavond start om 19u45, en duurt tot 22u15. Je bent welkom vanaf 19u30. Graag vooraf inschrijven.

 

Klik hier voor meer praktische info.

Mini-workshop

Op deze mini-workshop kun je op een luchtige en speelse manier kennismaken met tantra. Tantra wijdt je in tot de "Kunst van het Aanraken" … hoe je alle technieken kan loslaten, geen doel voor ogen hebben, maar je hart verbinden met je ganse wezen en van daaruit aanraking laten ontstaan.

Iedereen is welkom om te komen kijken en of meedoen

 

Klik hier voor meer praktische info.

 

PROEFAVOND

Een Tantra proefavond is heel ervaringsgericht en laat je even onderdompelen in de wereld van Tantra met meditatie, tantrische oefeningen en rituelen, ….

In een sfeer van respect, openheid en genoeglijkheid willen we jullie laten proeven van het tantrische pad zoals wij het leven en begeleiden.

Er zijn proefavonden voor gemengde groep en voor koppels. Proefavonden specifiek voor koppels : Hebben jullie zin om een verfrissende wind te laten waaien in jullie relatie ? Voelen jullie ervoor om elkaar op een dieper niveau te ontmoeten en te ontdekken?

Een proefavond duurt 3 uur en start stipt om 19u30, je bent welkom vanaf 19u10. Je dient vooraf inschrijven.

 

Klik hier voor meer praktische info.

tantrische speeLAVOND

Een tantrische speelavond geeft je de kans – al spelenderwijs - jezelf even onder te dompelen in de wereld van Tantra. Zo'n avond is heel ervaringsgericht en laat je proeven van het openen van je zintuigen, van meditatie, van tantrische oefeningen,….

Een ervaring op het tantrisch pad zoals wij het leven en begeleiden

 

Een tantrische speelavond duurt 3 uur en start stipt om 19u30, je bent welkom vanaf 19u10. Je dient vooraf inschrijven.

 

Klik hier voor meer praktische info.De Herberg

Dit mens-zijn is een soort herberg, elke ochtend weer nieuw bezoek.
Een vreugde, een depressie, een benauwdheid, een flits van inzicht komt als een onverwachte gast.
Verwelkom ze, ontvang ze allemaal gastvrij ! Zelfs als er een menigte verdriet binnenstormt die met geweld je hele huisraad kort en klein slaat.
Behandel dan toch elke gast met eerbied. Misschien komt hij de boel ontruimen om plaats te maken voor extase ...
De donkere gedachte, schaamte, het venijn, ontmoet ze bij de voordeur met een brede grijns en vraag ze om erbij te komen zitten.
Wees blij met iedereen die langskomt. De hemel heeft ze stuk voor stuk gestuurd om jou als raadgever te dienen.

(Rumi, vertaald door R. van Zeyl)