Individuele sessie

In een individuele sessie krijg je zorgvuldige aandacht voor jouw proces. Je kan een éénmalige sessie volgen, of voor een langere tijd sessies volgen. In een eerste sessie houden we een verkennend gesprek om duidelijk te krijgen waar je naar op zoek bent. Het kan zijn dat we je aanraden om een aantal sessies te volgen, maar je kiest op ieder moment zelf of je een volgende sessie wil plannen.

Waarom kan je een sessie volgen?

Het kan je helpen om inzicht te krijgen in wat je blokkeert, wat mogelijke beperkingen zijn om je vrij te voelen, welke pijnen je voelt, wat je aannames zijn over jezelf, hoe je relateert ... Het gaat uiteindelijk om het liefdevol aanvaarden wat er is, en je confrontaties en beperkingen te gebruiken om te groeien naar je kern, om te gaan leven vanuit je hart. Op weg hier naartoe kan je ondersteuning vinden in het leren gewaarworden van (de signalen van) je lichaam, je gevoelens te voelen, je emoties te uiten. Het verwoorden van je ervaringen (in het hier & nu) kan leiden tot integratie. In liefdevol contact kan er heling plaatsvinden.

We werken vanuit de tantrische-visie (ervaringsgericht en zijns-georiënteerd) en in functie van je groeiproces gebruiken we bewustwordings-oefeningen, contactoefeningen, ademtechnieken, tantrische onderzoeksmethoden … Inge maakt ook gebruik van technieken uit emotioneel lichaamswerk, psychodrama, sexual grounding. Rob vanuit intuïtieve ontwikkeling, psycho-energetica en energiewerk.

Een individuele sessie duurt anderhalf uur.

Soms vragen we een verkennend intake gesprek, teneinde beter af te stemmen in hoeverre wij voor jou iets kunnen betekenen of jouw deelname aan een programma geschikt is. Dit gesprek neemt 45' tot 1 uur.

Je kan hiervoor terecht bij Inge of bij Rob.