Ik eer de plaats in jou
Waarin het hele universum is.
Ik eer de plaats in jou
die liefde is, waarheid, licht en vrede.

Als jij daar bent,
in jou,
waar liefde is, waarheid, licht en vrede

en ik ben daar,
in mij,
waar liefde is, waarheid, licht en vrede
dan zijn wij één.

Themadag voor koppels

Jullie kunnen een themadag volgen om eens te proeven wat Tantra voor jou zou kunnen betekenen, of om je verder te verdiepen.
Op die manier maak je ook kennis met onze manier van werken, en is het een gelegenheid om af te tasten of een landuriger en intenser traject iets is voor jullie (de zomerweek of de jaartraining voor geliefden).

Themadag Tantra en intimiteit

Voor koppels die hun liefde willen vieren en hun relatie willen verdiepen

Zin om eens te komen ervaren wat Tantra voor jou en jullie relatie kan betekenen ?
Om nieuwe ervaringen te verkennen, elkaar op een dieper niveau te ontmoeten en te ontdekken?

In een sfeer van respect, openheid en genoeglijkheid willen we jullie laten proeven van de wereld van Tantra.
We nemen jullie mee in zachte contact- en sensitiviteitsoefeningen, bewuste aanraking, zelfonderzoek en een tantrisch ritueel. We reiken jullie sleutels en inspiratie aan om het contact met jezelf en elkaar te verdiepen … om echt thuis te komen in je hart en te ontspannen in de nabijheid van je geliefde. Een dag die uitnodigt om op een levendige, authentieke en liefdevolle manier bij jezelf en je partner aanwezig te zijn en te genieten van die diepe verbinding met elkaar.

Kom zelf ervaren hoe het tantrisch pad jullie ontmoeting verdiept en verrijkt.

Een themadag start om 10u. Je bent welkom een kwartiertje voor aanvang. We ronden af rond 18u. Je dient vooraf in te schrijven.

 

Klik hier voor meer praktische info.

 

Tantra-weekend voor koppels

Intiem en contactvol,
met jezelf, met je geliefde (niet-residentieel)

Een weekend tijd voor jullie tweetjes om van jezelf en elkaar te genieten, om bewust samen te zijn. In een sfeer van liefde, waarheid en respect leer je de wereld van Tantra kennen.

Wij reiken jullie sleutels en inspiratie aan om het contact met jezelf en elkaar te verdiepen. Om echt thuis te komen bij jezelf, in je hart, te ontspannen in de nabijheid van je geliefde, elkaar op een dieper niveau te ontmoeten en te ontdekken.

We begeleiden jullie in zachte contact- en sensitiviteitsoefeningen, meditatie, bewuste aanraking, tantrische rituelen, die jullie inspireren om op een levendige, authentieke en liefdevolle manier en bij jezelf en je partner aanwezig te zijn en te genieten van die diepe verbinding.

Noot : hou zaterdag avond vrij : wij geven jullie een suggestie mee om de avond samen door te brengen op tantrische wijze.  

Dit weekend bestaat uit 2 dagen van 10u tot 18u

Klik hier voor meer praktische info.

Feestthema : Valentijn verwenweekend voor geliefden

Voor koppels die hun liefde willen vieren, hun relatie willen verdiepen.


Valentijn, een moment bij uitstek om jezelf, je geliefde en jullie liefde te vieren.
Een weekend vol zintuiglijke verrassingen, sensualiteit en verwennerij.
Tijd voor jullie tweetjes om van jezelf en elkaar te genieten, om bewust samen te zijn.

We begeleiden jullie in zachte contact- en sensitiviteitsoefeningen, meditaties, bewuste aanraking en relaxatie. Via tantrische liefdesrituelen nodigen we jullie uit om jullie relatie te verdiepen en te vitaliseren. Om nieuwe ervaringen te verkennen, elkaar op een dieper niveau te ontmoeten en te ontdekken. In een sfeer van openheid en warmte willen we jullie laten proeven van de wereld van Tantra.Belangrijke opmerking : je doet alle oefeningen met je partner. Tijdens de oefeningen is er geen seksuele vereniging. Naaktheid (bv. bij relaxatie oefeningen) is nooit verplicht.

Het Valentijnweekend start op vrijdagavond om 20u30. Je bent welkom vanaf 19 u. We ronden af op zondagavond rond 17u30. Je dient vooraf in te schrijven.

 

Klik hier voor meer praktische info.

JAARTRAINING voor geliefden :
Groeien in liefde en bewustzijn

Wil je meer liefde, waarheid, passie in je relatie ?
Verlang je naar een liefdesrelatie die je hart en ziel voedt ?

Deze jaartraining is voor geliefden die hun liefdesrelatie en seksualiteit willen onderzoeken, vernieuwen en verdiepen in de geest van Tantra.

Een ontdekkingsreis die inspirerende impulsen geeft aan je liefdesleven.

 

tantra intimiteit

Thema’s :

 • thuiskomen in je lichaam
 • aanwezig (leren) zijn bij je ervaring, in contact met je hart, en van daaruit jezelf en je geliefde ontmoeten
 • in diepe verbondenheid samen-zijn én je eigenheid behouden
 • (meer) genieten van het intens ervaren van je levensenergie en je zintuigen
 • sleutels voor meer openheid naar jezelf en elkaar
 • eerlijk communiceren
 • je seksuele energie verbinden met je hart
 • je grenzen (leren) kennen en onderzoeken
 • kwaliteit in je relatie : jezelf en elkaar beter leren kennen
 • je ware verlangens
 • loskomen van belemmerende patronen
 • intimiteit en contact
 • met je geliefde tantrisch en meditatief verbinden in liefde
 • jezelf, elkaar en het leven vieren
 • je relatie verruimen en verdiepen

In een sfeer van liefde, waarachtigheid en respect leer de je de wereld van Tantra kennen. In de Tantrische levenskunst wordt elke ervaring in het leven verwelkomd als een kans tot bewustzijn, transformatie en groei, ook onze liefdesrelatie en seksualiteit. Het pad van bewuste liefde vergroot ons vermogen tot intiem contact met het Leven, met onszelf én de ander. Het nodigt ons uit onze levensenergie te ervaren en te verbinden met ons hart, en helpt onze "egokrampen" smelten. Zo komt er steeds meer ruimte om te zijn wie we werkelijk zijn.

Wanneer we ons afstemmen op onze innerlijke stroom ontstaat er een helderheid die onze relationele patronen duidelijk maakt. We leren als het ware op eigen benen staan in respect voor onszelf en onze partner. Dit vraagt openheid, nieuwsgierigheid en moed om onze eigen gewoonten, onze beperkende stemmen onder ogen te zien en er scheiding mee te maken, zodat we kunnen proeven van het werkelijk aanwezig zijn bij wat er is (ook al is het misschien iets lastigs).

Deze open houding verdiept en verbreedt de relatie tussen jou en je partner.

Tantra opent de weg naar het ervaren van vrijheid en geluk, en (nieuwe) bezieling in je relatie.

Relatie is niet "ik" en "jij", het is wat we creëren in de ruimte tussen ons.
(Richard Moss)

Wij bieden meditaties en rituelen aan uit de tantrische traditie, zelfonderzoek, beweging en (zacht) lichaamswerk, sensitiviteits- en contactoefeningen, die jullie inspireren om op een levendige, authentieke en liefdevolle manier bij jezelf en je partner aanwezig te zijn en te genieten van die diepe verbinding met elkaar. Je doet alle oefeningen met je partner.


Deze jaartraining voor geliefden bestaat uit 5 residentiële weekends die samen één geheel vormen. De weekends starten op vrijdagavond om 20u. Je bent welkom vanaf 19u. We ronden af op zondagavond rond 17u. Je dient vooraf in te schrijven.

 

Klik hier voor meer praktische info.

 

Avondreeks voor geliefden : Tantrisch aanraken

Vaak wordt de liefdesverbinding voelbaar als we de tijd nemen om te ontspannen.

Deze avondreeks biedt een bedding waarin geliefden kunnen thuiskomen bij elkaar, door te vertragen, te onthaasten, niéts te moeten.  We laten ons aanraken door elkaars aanwezigheid, door woorden waar nodig, en door sensitieve aanraking die ons opent voor subtielere gewaarwordingen.

In de stilte van de aanraking luister je naar datgene wat niet gezegd wordt …

 

Klik hier voor meer praktische info.

 

TANTRA zomerweek VOOR GELIEFDEN : HET HART VAN TANTRISCHE SEKSUALITEIT

Een uitnodiging om je beleving van seksualiteit en je liefdesrelatie te verdiepen

Tantra is een pad van bewustzijn en contact, waarbij je uitgenodigd wordt om het hier en nu helemaal te verwelkomen. Te voelen wat voor je klopt, en hieraan uitdrukking te geven. Om ieder moment fris te mogen beleven. Zo ook met de liefde en seksualiteit in je leven. Los van wat je hierover mogelijk leerde. Los van wat je denkt dat moet. En wat mag en niet mag.

geliefden

In deze zomerweek reiken we sleutels en inspiratie aan om het contact met jezelf en elkaar te verdiepen, ook in je seksualiteit. En om hierin te mogen ontspannen, met wat er is of niet is. Vanuit die acceptatie kan meer stroming ontstaan.

Tantra geeft een heel nieuw perspectief aan hoe we onze seksuele energie kunnen beleven.
Seks is de basis van onze vitale energie en wil vrij stromen. Het is een dans van polariteiten die zich verbinden : mannelijke en vrouwelijke energie, kracht en gevoeligheid, vurigheid en smelten, intimiteit en overgave, lust en liefde. Tantrische seksualiteit nodigt je uit om je te ontspannen in seks en in nabijheid met elkaar, geen moeite te doen, open en nieuwsgierig te blijven en te zien/voelen wat zich als vanzelf ontvouwt. Simpelweg door gewaarzijn te brengen in jezelf, je lichaam, het contact en het vrijen.

Tantra transformeert onze ideeën over seks, die voor misverstanden, frustraties en fricties zorgen tussen vrouwen en mannen. Tantra is een ontdekkingsreis van conditionering naar aanwezigheid, van sensatie naar sensitiviteit, van seksuele prestatie naar seks verbinden met je hart. Tantra opent je voor jouw natuurlijke passie, je raakbaarheid, je liefde voor elkaar. Zo ontstaat een manier van vrijen die liefde aanwakkert en harmonie schept.

Het programma

In de groep (ochtend & avond) reiken we contact- en sensitiviteitsoefeningen aan, (tantrische) meditaties, lichaamswerk en rituelen.  In de namiddag kan je de aangereikte liefdessleutels met je geliefde verder exploreren, in de intimiteit van jullie eigen kamer.

Naast het vernieuwen en verdiepen van je seksualiteitsbeleving, is er ook aandacht voor de ruimere beleving van je liefdesrelatie.

Voor wie

Voor koppels die hun stroom van liefde en seksualiteit willen verdiepen. Vanuit de bereidheid om in gevoeligheid elkaar (opnieuw) lief te hebben.

Interesse ?

Contacteer Rob op rob.engels@yatri.be.

Voor inschrijving vragen we jullie een motivatieformulier in te vullen, en eventueel een intakegesprek. Jullie kunnen vrijblijvend kennis maken op een kennismakingsavond of een themadag. Klik hier voor meer praktische info.

 

 

 

 

 

De zomerweek (7 volledige dagen) begint op 10 juli om 11 uur en eindigt op 16 juli rond 18 uur. De deelnameprijs bestaat steeds uit workshop (ws) + accommodatie (acc). De accommodatieprijs is afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Klik hier voor meer praktische info.

 

 

 

 

 

Benieuwd naar getuigenissen van deelnemers aan deze zomerweek Klik hier voor ervaringen.