Geniet
waar je maar kan
hoe je maar kan
tot in je vezels
Genot maakt je wellustig
en laat je ogen twinkelen ...

(uit : Het Godinnenorakel)

Ochtendreeks : Vrouwencirkel

Deze reeks gaat over het herwinnen van het contact met ons lichaam, de verbinding met Moeder Aarde, thuiskomen in onze vrouwelijke ziel, ondersteund door een cirkel van vrouwen.

We bieden zacht lichaamswerk aan om ons lichaam dieper te bewonen, en tantrische meditaties om in aanraking te komen met datgene dat er altijd al is geweest in ons : onze oorspronkelijke bron.

Niets meer, niets minder.

Deze reeks is op 7 woensdagochtenden, telkens van 9u30 tot 12u30.

 

 

 

vrouwen-3-daagse : De Wilde Vrouw

Vrouwen, hebben jullie het verlangen en de intentie om de godin in jezelf weer wakker te maken, haar wilde en krachtige energie een vruchtbare bodem te geven in jullie leven?

Hoor je haar roepen en wil je haar dieper en voller dan ooit ontmoeten?

Samen openen we een deur, nieuwsgierig. We laten onze ontembare en sensuele natuur spreken. We laten de wilde godin dansen met vuur en water. We worden deel van de wind en laten ons meevoeren naar diepere oorden. We vormen zusterschap ... elkaar ondersteunend en tegelijk vrij latend.

We werken met krachtige rituelen, buiten bij maneschijn, om de godin in ons aan te roepen. We vormen vrouwencirkels waarin we elkaar bekrachtigen, vanuit een open ruimte, ontvankelijk en vloeiend.

We werken vanuit de tantrische visie waarin alles mag en niets hoeft.

Je bent welkom precies zoals je bent !

Praktische informatie

Voor de Wilde Vrouw-3-daagse hebben we een bijzondere plek uitgekozen in de natuur ... bij www.deweegbree.be kunnen we een gans weekend vertoeven in de oer-warmte van een Yurt, ons verzamelen in een vrouwencirkel van eikenbomen, ons laten lokken door de godin van het vuur op één van de vuurplekken, , ... We zoeken de natuur op, verbinden ons met aarde-vuur-lucht-water-wind, en tegelijk is er een groepsruimte waarin we ons ook kunnen begeven als we comfort willen, en is er een minimum aan sanitair. Er wordt heerlijk voor ons gekookt, en samen helpen we eten naar onze eetplek te brengen en nadien af te wassen.

 

De 3-daagse is vanaf donderdagochtend 27 augustus, 2015. We komen bij elkaar vanaf 9u15 en om 10u gaan we in onze vrouwencirkel zitten. We laten ons inspireren door de godinnen in ons, werken met rituelen, tantrische oefeningen, dansen rond vuur, stemmen ons af op wat de godinnen verlangen, ... en we verlaten de vrouwencirkel op zaterdag rond 17u. Zo is er op zondag nog tijd voor jezelf, om na te genieten, en de energie verder te laten integreren.

De prijs voor de godinnenworkshop is 240 euro. De prijs voor de accommodatie is afhankelijk van het aantal deelneemsters en ligt tussen 140 en 165 euro per persoon..

 

 

 

Je vindt meer informatie bij Marleen Hemmeryckx, www.landvanzijn.be, tel 0496 - 59 25 89, of Inge Leemans, tel 016 - 47 33 18.

 

Godinnen, vrouwen, zusters, ... laat je verrassen door de wilde godin in jou! Zij rijst binnen in jou en komt aan de oppervlakte als je haar aanroept.

 

vrouwenweekend : Zachte Koestering

Op een dag voerde ze een gesprek met de Koestering.

Ik weet niet wie of wat jij bent, sprak ze.

Maar als jij je armen om me heen slaat, voel ik me zacht worden. Misschien ben jij Aandacht of misschien heet je Liefde of nog iets anders.

Het voelt als de zon die naar me lacht als ze met haar gouden gloed mijn gelaat streelt. Of als een knuffelzacht deken dat me omhult en warmte geeft. En ook als de poes die spint op mijn schoot.

Maar meer nog dan dit alles, is er het teder gevoel dat zich in mijn binnenste nestelt. Een gevoel van thuis komen. Ik voel me zakken, in mijn innerlijke gloed, wortelend in mijn schoot.

Verlang je naar een warm bad Zachte Koestering met vrouwen onder elkaar … een koesterende welkom.

Praktische informatie

Bij inschrijving ontvang je de wegbeschrijving en meer praktische info.

 

Je vindt meer informatie bij Marleen Hemmeryckx, www.landvanzijn.be, tel 0496 - 59 25 89, of Inge Leemans, tel 016 - 47 33 18.

Godinnen, vrouwen, zusters, ... laat je baden in Zachte Koestering!

 

Seksualiteit,
de ultieme bron
die door alle vormen danst
de bezielende kracht
die de wereld tot leven trilt

(uit : Het Godinnenorakel)

vrouwen-3-daagse :
Openen van je seksuele bron

Onze seksuele energie is de energie die letterlijk nieuw leven geeft. En die ons elke dag kan doorstromen met vreugdevolle goesting in het leven. Vaak zit er kwetsing op deze energie en stroomt het minder. Wanneer je je op een veilige manier opnieuw kan verbinden met jouw seksuele bron, geeft dat de mogelijkheid op heling en genieten.

Deze 3-daagse laat je toe om je sensuele stroom uit te nodigen, en te mogen genieten. En om dieper te zakken in de kracht van jouw bekken. Zo kan je thuiskomen in jouw seksuele bron. 

We bouwen deze vrouwen-3-daagse heel geleidelijk op. Zodat je je veilig mag voelen om jezelf te zijn, en jezelf in te brengen precies zoals het klopt voor jou. Zo kan je ertoe komen om precies te ontvangen wat op dat moment goed is voor jou. Misschien is het een zachte koestering waarin je meer thuis kan komen bij jezelf, of heling. Of kan je genieten van een afgestemde sensuele massage.

In deze 3-daagse gebruiken we een fijne combinatie van lichaamswerk, bewustzijnswerk, dans, tantrische oefeningen en vrouwencirkels. We openen ons in deze 3-daagse voor aanraking en (gedeeltelijke) naaktheid. Dit volledig op jouw ritme, en met respect voor jouw grenzen. Aanraking en/of naaktheid  is nooit verplicht.  De essentie is om dieper in jezelf terecht te komen, niet om je af te sluiten van jezelf.
In deze workshop zijn er geen seksuele oefeningen mét elkaar. Een andere vrouw kan jou wel ondersteunen om jouw contact met je seksuele bron te herstellen. 

We nodigen je uit om mee te zakken in een bedding van vrouwelijke kracht en kwetsbaarheid.  We zullen regelmatig samen met jullie in de oefeningen stappen om deze workshops te dragen vanuit openheid en gelijkwaardigheid. Tijdens onze vrouwen-workshops nodigen we de draagkracht uit van de godin in jou.  We geven geen expliciete aandacht aan proceswerk, en geloven in de kracht en het vertrouwen dat de godin iedere vrouw helpt, ook als er gevoelige thema’s naar boven komen

We zullen regelmatig samen met jullie in de oefeningen stappen om deze weekends te dragen vanuit openheid en gelijkwaardigheid.

Praktische informatie

De 3-daagse is vanaf donderdagochtend 19 november, 2015. We komen bij elkaar vanaf 9u15 en om 10u nodigen we je uit in de vrouwencirkel. We verlaten de vrouwencirkel op zaterdag 21 november rond 17u.
De prijs voor de workshop is 240 euro. 
De prijs voor de accommodatie is afhankelijk van het aantal deelneemsters en ligt tussen 120 en 170 euro per persoon.

Waar : Lotushuis te Westerlo: http://www.delotus.net/.