Seksualiteit,
de ultieme bron
die door alle vormen danst
de bezielende kracht
die de wereld tot leven trilt

(uit : Het Godinnenorakel)

vrouwen-3-daagse :
Openen van je seksuele bron

Onze seksuele energie is de energie die letterlijk nieuw leven geeft. En die ons elke dag kan doorstromen met vreugdevolle goesting in het leven. Vaak zit er kwetsing op deze energie en stroomt het minder. Wanneer je je op een veilige manier opnieuw kan verbinden met jouw seksuele bron, geeft dat de mogelijkheid op heling en genieten.

Deze 3-daagse laat je toe om je sensuele stroom uit te nodigen, en te mogen genieten. En om dieper te zakken in de kracht van jouw bekken. Zo kan je thuiskomen in jouw seksuele bron. 

We bouwen deze vrouwen-3-daagse heel geleidelijk op. Zodat je je veilig mag voelen om jezelf te zijn, en jezelf in te brengen precies zoals het klopt voor jou. Zo kan je ertoe komen om precies te ontvangen wat op dat moment goed is voor jou. Misschien is het een zachte koestering waarin je meer thuis kan komen bij jezelf, of heling. Of kan je genieten van een afgestemde sensuele massage.

In deze 3-daagse gebruiken we een fijne combinatie van lichaamswerk, bewustzijnswerk, dans, tantrische oefeningen en vrouwencirkels. We openen ons in deze 3-daagse voor aanraking en (gedeeltelijke) naaktheid. Dit volledig op jouw ritme, en met respect voor jouw grenzen. Aanraking en/of naaktheid  is nooit verplicht.  De essentie is om dieper in jezelf terecht te komen, niet om je af te sluiten van jezelf.
In deze workshop zijn er geen seksuele oefeningen mét elkaar. Een andere vrouw kan jou wel ondersteunen om jouw contact met je seksuele bron te herstellen. 

We nodigen je uit om mee te zakken in een bedding van vrouwelijke kracht en kwetsbaarheid.  We zullen regelmatig samen met jullie in de oefeningen stappen om deze workshops te dragen vanuit openheid en gelijkwaardigheid. Tijdens onze vrouwen-workshops nodigen we de draagkracht uit van de godin in jou.  We geven geen expliciete aandacht aan proceswerk, en geloven in de kracht en het vertrouwen dat de godin iedere vrouw helpt, ook als er gevoelige thema’s naar boven komen

We zullen regelmatig samen met jullie in de oefeningen stappen om deze weekends te dragen vanuit openheid en gelijkwaardigheid.

Praktische informatie

De 3-daagse is vanaf donderdagochtend 29 september, 2016. We komen bij elkaar vanaf 9u15 en om 10u nodigen we je uit in de vrouwencirkel. We verlaten de vrouwencirkel op zaterdag 1 oktober rond 17u.
De prijs voor de workshop is 240 euro. 
De prijs voor de accommodatie is afhankelijk van het aantal deelneemsters en ligt tussen 120 en 170 euro per persoon.

Waar : Lotushuis te Westerlo: http://www.delotus.net/.