Laat het verleden niet bepalen wie je nu bent, maar laat het een deel zijn van wie je wil worden.

Yatri viert Oud naar Nieuw

Wil je Oud naar Nieuw vieren?

Wil je deze overgang doorbrengen met gelijkgestemden?

Wil je vertoeven in een sfeer waar je 'mag zijn' ... hoe innig stil of bruisend dansend je je ook voelt?

Yatri vzw viert en jij bent van harte welkom om mee te vieren! Heel de viering staat in het teken van samen-zijn en verbinding.

In de vooravond mediteren we rond de overgang van oud naar nieuw. Dit meditatief ritueel staat open voor iedereen die even stil wil staan bij het einde van het jaar, een sleutelmoment waarop het oude eindigt en het nieuwe ontstaat. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie.

Nadien kunnen we genieten van wat de aarde ons schenkt ... iedereen brengt iets lekker mee om te delen (iets speciaal, iets feestelijk, iets wat jij graag wil meebrengen). Een moment om bij te babbelen, oude bekenden te ontmoeten, nieuwe mensen te leren kennen, ... Dit alles in een gemoedelijke sfeer gezeten op meditatiekussentjes of stoeltjes, met sfeerverlichting, rustige muziek .

En uiteraard is er gelegenheid om te dansen, te feesten, te vieren, te bruisen, ... Samen zorgen we voor muziek. Misschien wil je wel je favoriete muziek meebrengen of ter plekke muziek maken .

Je kan komen wanneer je wil (onderaan vind je de uren van de verschillende onderdelen van de avond). Je kan alleen komen, of met je vrienden, familie, buren, ... iedereen is welkom.

Heb je zin om met open hart te vieren, laat het ons dan weten!

Praktische info

We hebben een sfeervolle locatie in Turnhout gevonden die ruimte biedt voor ongeveer 45 mensen. Als je graag wil deelnemen vragen we je vooraf in te schrijven. Zo kunnen we rekening houden met het aantal mensen.
We vragen een bijdrage van 12 euro ... inclusief een glaasje sprankeling bij middernacht!

Wat breng je mee

  • Iets lekkers om te eten
  • Iets lekkers om te drinken
  • Je eigen bordje, bestek, glas
  • Een (meditatie)kussen - bankje of stoeltje om te zitten
  • Eventueel je favoriete muziek (of muziekinstrument)

Programma

  • 17u30 tot 18u30 : meditatief ritueel (als je aan de meditatie wenst deel te nemen, verwachten we je om 17u15 ten laatste. Als je niet wenst deel te nemen, vragen we je pas na 18u45 toe te komen)
  • Vanaf 19u : samen eten
  • Vanaf 20u30 tot ... : (dans)feest

Inschrijven

Doe je bij info@yatri.be

Ter info : indien je wil, kan je overnachten in de feestruimte op een zelf meegebracht matje. Er zijn geen douches.


Klik hier voor meer praktische info.